Maak de PS5 reveal event met deze bingo nog leuker!

News
woensdag, 10 juni 2020 om 16:30
xgn google image
Ga jij komende donderdag om 22.00 uur de PS5 reveal kijken? Dan heeft XGN een leuke toevoeging die de reveal nog leuker maakt om te volgen! XGN heeft een speciale bingokaart gemaakt die jij kunt gebruiken tijdens de stream om de spanning nog wat verder op te voeren.
Aankomende donderdag om 22.00 uur Nederlandse tijd houdt Sony haar eigen PS5 reveal event. Tijdens het evenement gaat Sony zich voor het eerst uitlaten over de games die op de PlayStation 5 speelbaar zijn. Om het evenement nog leuker te maken heeft XGN een speciale bingokaart gemaakt die je via deze link kunt downloaden.
Op de bingokaart staan een aantal verwachtingen, dromen en voorspellingen die mogelijk tijdens het PS5 reveal event gaan plaatsvinden. Zo heb je tijdens het evenement een leuke lijst die je kunt afstrepen, terwijl je tijdens de stream van een uur lekker aan het genieten bent van allerlei onthullingen. Check hieronder hoe de bingokaart eruitziet
schermafbeelding 2020 06 10 om 105544f1591779394
De bingokaart is puur bedoeld als een leuke activiteit voor tijdens de livestream. Er vallen dan ook geen prijzen te winnen. Op deze manier kun je simpelweg met vrienden online via sociale media een leuk spel spelen tijdens de livestream. Aangezien Nederlanders wegens COVID-19 nog steeds niet in grote groepen samen livestreams kunnen kijken, is het een tof extraatje om de avond nog beter te maken.
Laat ons weten wat je van de bingo vindt en laat ons via sociale media zien hoe je bingokaart er aan het einde van de avond uitziet. Dit kun je doen via de kanalen waarop we actief zijn: Facebook, Twitter, Instagram en TikTok!

Populair Nieuws

Laatste Reacties