Het einde van The Witcher is in zicht

News
vrijdag, 19 april 2024 om 14:00
the witcher 1f1575477189
Netflix heeft treurig nieuws voor fans van The Witcher. Het vijfde seizoen voor de show is eerder al bevestigd, maar de streamingdienst laat nu weten dat dit het laatste seizoen zal zijn.
Er hangt een groot vraagteken in de lucht voor The Witcher serie. Hoofdrolspeler Henry Cavill zal namelijk niet meer in het komende seizoen spelen als Geralt of Rivia, want de acteur heeft besloten om zijn witte pruik in de wilgen te hangen. In plaats daarvan is Liam Hemsworth ingehuurd om de rol op zich te nemen.
Het is nog steeds afwachten hoe de nieuwe acteur eruitziet als de iconische Geralt en natuurlijk hoe hij zal klinken. Maar we weten nu wel hoe lang Hemsworth de tijd krijgt om de witcher te spelen.
Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie ermee zal stoppen na seizoen 5. De beslissing is niet genomen omdat er geen vertrouwen is in Liams Hemsworth, maar omdat de laatste twee seizoenen ‘de adaptatie van de boeken van Andrzej Sapkowski zullen voltooien’. Aldus de streamingdienst. Seizoen 4 en 5 zullen de boeken Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en Lady of the Lake verfilmen.
The Witcher Boxed Set Image
The Witcher Boxed Set
EUR49.95
Op voorraad
Koop op bol.

Productie van start

Dat we nog niet weten hoe Liams Hemworth eruitziet als Geralt of Rivia, komt doordat de productie voor het vierde seizoen nu pas net van start is gegaan. Het zal dus nog wel een tijd duren voordat het komende seizoen te zien zal zijn op Netflix. Na het filmen zal er namelijk ook een uitgebreide post-productie plaatsvinden, als we kijken naar de voorgaande seizoenen.
Er zal waarschijnlijk niet zoveel tijd zitten tussen het vierde en vijfde seizoen van de serie. Het is nu namelijk bevestigd dat de twee laatste seizoenen achter elkaar worden gefilmd. Voor seizoen 5 hoeft er dus geen aparte productie op touw te worden gezet.