Henry Cavill wil wel terugkeren als Superman

News
maandag, 03 januari 2022 om 13:00
Henry Cavill, de acteur die momenteel Geralt speelt in de The Witcher serie van Netflix, wil wel terugkeren als Superman. Dit heeft hij gezegd in een interview.
Het is al een paar jaar geleden dat Henry Cavill in de rol van Superman is gekropen, maar dat ligt zeker niet aan de acteur zelf. Cavill heeft in een interview gezegd dat hij het pak van Superman nog heeft klaarliggen en wacht op een telefoontje om terug te keren als de superheld.

Komt er een nieuwe Superman film met Henry Cavill?

Superman is een belangrijk personage voor DC, dus er komt ooit vast nog wel een film met Superman, maar dat hoeft niet per se Henry Cavill te zijn. In de laatste film waarin Cavill Superman speelde zat een grote cliffhanger, dus het is mogelijk om het verhaal weer op te pakken.
Het enige probleem is dat er veel gebeurd sinds het vetrek van Henry Cavill als Superman. Het is dus onzeker of Warner Bros. samen met DC nog wat wil doen met het verhaal.
Mochten Warner Bros en DC toch beslissen om nog iets met Superman te doen, dan kan er dus in ieder geval gerekend worden op Henry Cavill, mocht de acteur het niet te druk hebben. Cavill wil namelijk nog in ieder geval zeven jaar door als The Witcher en ook heeft hij gezegd dat hij in een Red Dead Redemption 2 verfilming zou willen spelen.