Henry Cavill wil in Red Dead Redemption 2-verfilming spelen

News
dinsdag, 21 december 2021 om 12:30
Acteur Henry Cavill heeft onthuld dat hij graag in een film of serie van Red Dead Redemption 2 zal willen spelen. Of dit ook echt gaat gebeuren is nog niet bekend.
Tijdens de première voor het tweede seizoen van The Witcher onthulde Henry Cavill dat hij mogelijk geïnteresseerd zou zijn in een serie of film van Red Dead Redemption 2. Dit vertelde hij in een gesprek met Game Reactor, waarin werd gevraagd welke game hij graag zou willen zien als een Netflix-film of -serie met zichzelf in de hoofdrol.
De acteur zegt dat hij ‘een beetje laat is voor het feest’, omdat hij sinds kort is begonnen met de game, terwijl Red Dead Redemption 2 al sinds 2018 uit is. Hoewel Cavill erg druk is met acteren, is de acteur een groot fan van videogames, waaronder World of Warcraft en natuurlijk The Witcher.

Henry Cavill heeft ook interesse in Mass Effect

Eerder heeft de acteur ook al aangegeven te willen spelen in een Mass Effect-serie. De acteur is een groot fan van de franchise en heeft bijna alle games gespeeld. Volgens hem zou het een fantastische reeks zijn voor films of een serie.
Of er ook echt een verfilming van Red Dead Redemption 2 zal komen, is nog niet bekend. Maar de laatste tijd zijn er wel veel series en films gemaakt over een game. Zo komt er volgend jaar een film van Uncharted en komt er een serie van Resident Evil.

Populair Nieuws