Coronavirus heeft invloed op script The Witcher serie

News
woensdag, 01 juli 2020 om 14:00
the witcher 3f1617006192
De hele filmindustrie heeft platgelegen door het coronavirus. Langzaam beginnen steeds meer films en series weer met filmen. Wel worden er strenge maatregelen genomen op de set, ook bij de serie The Witcher. De opnames van The Witcher zullen 17 augustus weer beginnen.
Wanneer de opnames zullen worden hervat van The Witcher zullen er extra strenge maatregelen worden genomen. Dit komt omdat één van de acteurs, Kristofer Hivju besmet is geweest met het coronavirus. Niet alleen zal het de set beïnvloeden, maar ook het verhaal van The Witcher zal worden beïnvloed. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde in een interview bij The Wrap dat ze zelfs het script hebben aangepast.

Opnames

Wanneer de opnames op 17 augustus weer zullen beginnen is het de vraag of er verder nog meer vertraging zal komen. Er zullen een aantal beperkingen zijn op de set waarmee de cast en crew rekening mee zullen moeten houden. Zowel oude als nieuwe castleden zullen verschijnen in het tweede seizoen. Nieuwe castleden zijn bijvoorbeeld Kim Bodnia, Yasen Atour en Kristofer Hivju. En natuurlijk zien we Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan terug als respectievelijk Geralt of Rivia, Yennefer en Ciri. Het tweede seizoen staat gepland voor 2021 in plaats van eind 2020.

Populair Nieuws