Hogwarts Legacy heeft voordelen voor Harry Potter Fan Club leden

News
vrijdag, 02 september 2022 om 11:00
hogwarts legacyf1610368146
Hogwarts Legacy heeft zich even stil gehouden, maar sinds gamescom komt er weer de nodige informatie binnen. Nu is er een nieuwe featurette met wat leuke nieuwe details. Zo kunnen leden van de Harry Potter Fan Club wat exclusieve voordelen verwachten.
In een reeks nieuwe video’s heeft Avalanche het één en ander getoond van Hogwarts Legacy. Zo kun je de common rooms van de verschillende afdelingen van Zweinstein alvast in detail bekijken. Maar in een langere featurette is nog veel meer uit de doeken gedaan.
Hierin is bijvoorbeeld te zien dat er allerlei verborgen verwijzingen zijn naar Harry Potter. De Universal Studios attractie Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure zit bijvoorbeeld in de game. Deze attractie is te vinden in een Universal-pretpark in Orlando.
Maar fans zullen misschien vooral blij zijn met de mogelijkheid om je Harry Potter Fan Club account te koppelen aan je Warner Bros. Games-account. Op die manier kun je je eigen afdeling en toverstaf in de game krijgen. Ook krijg je een Beaked Skull Mask en exclusieve House Fan-Atic School Robes.

Krijgt Hogwarts Legacy nog meer exlcusieve content?

Het zijn overigens niet alleen Fan Club leden die exclusieve voordelen krijgen in Hogwarts Legacy. Ook spelers op PlayStation krijgen een voordeel ten opzichte van andere spelers. Op PS4 en PS5 is er namelijk een exclusieve quest te spelen, al is nog niet bekend wat die quest precies inhoudt.