Heel opvallend Deadpool 3 gerucht weer aangewakkerd

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 15:30
Er is helaas nog weinig bekend over Deadpool 3. De film komt eraan, hij is onderdeel van het MCU en Hugh Jackman pakt zijn rol als Wolverine weer op. Er gaan natuurlijk wel geruchten en één daarvan krijgt nu weer veel aandacht.
Al ongeveer een jaar is er een opmerkelijk gerucht over de casting voor Deadpool 3. De video waarin werd onthuld dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine zorgde namelijk voor veel speculatie over een ander mogelijk castlid. De video was namelijk opgenomen in hetzelfde huis waar de korte film All Too Well van Taylor Swift was opgenomen.
De inrichting van het huis was bovendien ook vergelijkbaar, dus veel fans zagen meteen allerlei connecties. Er ontstond al snel een gerucht dat Taylor Swift de mutant Dazzler zou spelen, die in de Marvel comics een grote popster is. Ryan Reynolds gaf later aan dat opnamelocaties niet per se iets betekenen, maar dat hij Swift maar wat graag in de film zou hebben.
Nu gaat het gerucht dat Swift in Deadpool 3 speelt opnieuw de ronde, nadat ze gesignaleerd werd bij een sportwedstrijd, samen met zowel Ryan Reynolds als Hugh Jackman. Dat hoeft alleen niets te betekenen: het is bekend dat Swift bevriend is met Ryan Reynolds en Blake Lively (getrouwd met Reynolds). Aangezien acteurs momenteel staken is er ook niet per se een opname-gerelateerde reden dat het viertal bij elkaar in de buurt was.

Speelt Taylor Swift in Deadpool 3?

Het lijkt er momenteel op dat al deze geruchten pure speculatie zijn van fans. De enige echte aanwijzing is dat Deadpool 3-producer Shawn Levy ooit heeft gezegd dat sommige castinggeruchten waar waren in een rijtje waarin Swift als Dazzler ook voorkwam. Mocht je hier en daar posts zien over Taylor Swift in Deadpool 3, dan komt dat dus door een aantal schijnbare toevalligheden. Overigens heeft de popster wel in een aantal films gespeeld, dus helemaal ondenkbaar is het gerucht ook niet.