Games with Gold voor oktober 2022 bekendgemaakt met een onaangename verrassing

News
vrijdag, 30 september 2022 om 9:00
microsoft onthult xbox games with gold november games 120666f1637676778
Het is eind van de maand en dus maken de diverse aanbieders van game-services hun line-up voor komende maand bekend. Ook Microsoft heeft de Games with Gold voor oktober 2022 bekendgemaakt, maar dat is deze maand zeker geen feestje!
Het is weer einde van de maand en dus kunnen leden van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate weer een paar gratis games claimen. Dat is ook het geval in oktober 2022. Microsoft heeft via de Xbox Wire de Games with Gold voor komende maand bekendgemaakt.

Wat zijn de Games with Gold van oktober 2022?

Het was al bekend dat vanaf deze maand de Xbox 360 games zouden komen te vervallen in het maandelijkse aanbod van Games with Gold. Volgens Microsoft is dat omdat er simpelweg geen goede Xbox 360 games meer zijn die in aanmerking komen. Wie alleen dacht dat het wegvallen van de Xbox 360 games gecompenseerd zou worden door een extra Xbox One game of door grotere games in de maandelijkse line-up, komt bedrogen uit.
Deze maand heeft Microsoft twee games voor Games with Gold in de aanbieding. Games with Gold abonnees mogen komende maand aan de slag met de game Windbound. In deze game strand je als Kara op een onbekend eiland en moet je je vindingrijkheid en skills toepassen om te overleven. Je moet wapens en gereedschappen maken om uiteindelijk een boot te bouwen, zodat je al eiland-hoppend je weg terug naar huis kan vinden.
Windbound wordt halverwege de maand vergezeld van Bomber Crew Deluxe Edition. In Bomber Crew stuur je een heel team aan dat tijdens de Tweede Wereldoorlog doelen in vijandig gebied moet bombarderen. Het is aan jou om alles aan boord te managen, van brandstofgebruik en munitie tot de werking van het vliegtuig zelf. Breng je crew veilig thuis!

Games with Gold voor oktober 2022 bekend

Samenvattend kunnen Games with Gold abonnees de volgende games tegemoet zien:
  • Windbound van 1 tot 31 oktober
  • Bomber Crew van 16 oktober tot 15 november.
Daarnaast kan je tot het einde van de maand nog de volgende games scoren:
  • Gods Will Fall van 1 tot 30 september
  • Double Kick Heroes van 16 september tot 15 oktober
  • Thrillville van 1 tot 15 september
  • Portal 2 van 16 tot 30 september