Headliners keren terug in FIFA 20!

  FIFA 20 wordt uitgebreid met meerdere evenementen dit jaar. En nu na het Team of the Year event staat het volgende event ook weer op de planning. Vrijdag keert de Headliners terug in FIFA 20.

  Headliners

  Na het grootste event in FIFA Ultimate team laat Electronic Arts fans niet lang wachten voor het volgende evenement. Want Headliners keren terug naar FIFA 20 Ultimate Team.

  Headliners kennen de meeste mensen wel. Ze zijn namelijk voor het eerst al geïntroduceerd in FIFA 19. Headliners lijken een beetje op de Ones to Watch live-kaartjes, maar er is een verschil. Headliners krijgens een +1 upgrade van de hoogst genoteerde kaart van de speler in de game. Team of the Season kaartjes worden hierbij niet meegerekend. Het is natuurlijk niet bekend welke speler een headliner kaartje zal krijgen. Maar het zijn bijna altijd de spelers die in het huidige seizoen in vorm zijn. Wat EA verder wil doen met Headliners in FIFA 20 is nog even afwachten. Vrijdag weten we meer over wat EA's plannen zijn met de Headliners.

  Verwachtingen

  EA kiest vaak spelers die goed speelden in het eerste seizoen. Juist om deze reden kunnen we wat verwachtingen neerzetten welke speler een Headliner zullen worden.

  • Ciro Immobile (OVR 86 - Headliners 90~)
  • Kevin De Bruyne (OVR 91 - Headliners 95~
  • Robert Lewandowski (OVR 89 - Headliners 92~)
  • Luis Alberto (OVR 84 - Headliners 88~)
  • Timo Werner (OVR 83 - Headliners 87~)

  Natuurlijk zijn dit wel verwachtingen en geen feit. Dus neem deze verwachtingen vooral met een korrel zout. Toch denken wij dat er een hoge kans is dat één van deze spelers een headliner worden.

  Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.