Epic Games geeft geliefde fantasy game en meer gratis weg!

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat is bij Epic Games 'gratis game weggeefdag'. Deze week laat Epic ons gratis een overbekende en geliefde fantasy wereld bezoeken en voegt daar nog een tweede game bij ook!
Elke donderdag is het prijs voor fans van gratis games, dan geeft Epic Games één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Ook nu de Mega Sale afgelopen is blijft Epic Games ons verwennen met gratis games in de Store. Deze week brengt Epic Games ons terug naar een geliefde fantasy-wereld, namelijk die van Game of Thrones.
De game van deze week is een digitale versie van The Game of Thrones the Boardgame. Deze Game of Thrones game is niet alleen een hele goede game die de sfeer van de serie weet te vangen, het is ook een hele goede middeleeuwen-game. Het Boardgame waar deze digitale versie op gebaseerd is al ruim tien jaar oud.
De game lijkt wat gameplay veel op Diplomacy: veel onderhandelen en geheime opdrachten vormen de basis voor de backstabbing die we zo goed kennen van de serie. Er wordt constant gelogen, deals worden geschonden en vrijwel alles is geoorloofd, als je maar wint.
Daar houdt Epic het niet bij: wie niet zo strategisch na wil denken maar liever zijn handen in de olie heeft kan zich helemaal verliezen in Car Mechanic Simulator 2018. Aan auto's sleutelen, motorblokken plaatsen en tunen, barrels omtoveren in heuse racemonsters: in deze game kan het allemaal! je kan meer dan 40 verschillende auto's onder handen nemen en uitrusten met duizenden onderdelen om je race rod helemaal naar eigen smaak in elkaar te schroeven.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week Game of Thrones Board Game Digital Edition en Car Mechanic 2018 weg. Dit keer weten we ook weer wat de gratis game voor volgende week gaat worden. We krijgen volgende week namelijk weer twee leuke games: Geneforce 1 - Mutagen en Iratus: Lord of the Dead.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws