HBO Max pakt uit in de decembermaand

News
donderdag, 01 december 2022 om 9:00
hbo maxf1650354911
Het HBO Max aanbod wordt in december weer uitgebreid met nieuwe films en series, maar ook al populaire series krijgen weer een nieuw seizoen. December staat bekend als de maand van de feestdagen, en daarom worden er ook kerstfilms toegevoegd.
Het nieuwe seizoen van Gossip Girl staat al meteen vanaf 1 december op HBO Max. Maar naast het tweede seizoen van Gossip Girl komt ook op de eerste dag van de maand al meteen een kerstfilm naar de streamingdienst. A Hollywood Christmas is namelijk ook al meteen te zien. Deze film draait om opkomende filmmaker Jessica. Zij heeft door het regisseren van kerstfilms een naam gemaakt in Hollywood. Wanneer de zendermanager Christopher de productie van haar nieuwe kerstfilm stop wilt zetten, moet Jessica alles op alles zetten om de film te redden.
Het HBO Max aanbod wordt in december met nog meer uitgebreid. Het derde en laatste seizoen van His Dark Materials verschijnt op 6 december en de docuserie Branson krijgt op 2 december een tweede seizoen. Er zijn ook een paar films waarvan nog niet precies bekend zijn wanneer ze op de streamingdienst verschijnen. Dit zijn Joker, The Goldfinch, The Gentlemen, Rundfunk: Jachterwachter en De Piraten van Hiernaast.

Waarmee wordt het HBO Max aanbod in januari uitgebreid?

In Januari wordt het HBO Max aanbod zoals elke maand ook weer groter. Zo begint 2023 met een serie gebaseerd op de populaire PlayStation game. Op 16 januari komt namelijk The Last of Us namelijk naar de streamingdienst. De artiest Lizzo trapt het jaar op de streamingdienst af, want het HBO Max aanbod krijgt meteen op 1 januari Lizzo: Live in Concert erbij. Verder zullen series ook weer nieuwe afleveringen krijgen, zoals The White Lotus, The Sex Lives of College Girls en The Winchesters.

Populair Nieuws