Topserie komt binnenkort terug op HBO Max!

News
donderdag, 17 november 2022 om 12:30
hbo max 1 scaledf1702049380
HBO Max heeft in de korte tijd dat het in Nederland beschikbaar is al wat hits afgeleverd. Het grootste voorbeeld is daarbij natuurlijk House of the Dragon. Maar binnenkort komt er nog een epische fantasy serie bij.
Vanaf 6 december is er weer een topserie te zien bij HBO Max. Er komt namelijk een nieuw seizoen van His Dark Materials naar de streamingdienst. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Philip Pullman en wordt door HBO in samenwerking met de BBC gemaakt.
Het derde seizoen van deze serie is binnenkort te zien op HBO Max. Het is gebaseerd op The Amber Spyglass, het laatste boek in de trilogie. Daarmee is seizoen 3 van His Dark Materials ook het laatste seizoen.
Het laatste seizoen van de serie telt in totaal afleveringen. Net als bij eerdere HBO Max series verschijnen die niet allemaal tegelijk, maar toch duurt het geen acht weken voor alles online staat. Er verschijnen wekelijks namelijk twee afleveringen, waardoor het seizoen ook redelijk snel voorbij is. Op 27 december is de laatste aflevering op HBO Max te zien.

Waar gaat His Dark Materials over?

In His Dark Materials raak Lyra verwikkeld in een oorlog op een ongekende schaal. Haar vader voert namelijk oorlog tegen de Autoriteit, die te vergelijken is met God. Reizend tussen verschillende werelden samen moet Lyra een bijzondere rol vervullen in deze oorlog.