Hoe kun je Viaplay content en livestreams terugkijken?

News
donderdag, 01 december 2022 om 8:00
f1 max verstappen cockpitf1650619004
Het formule 1 seizoen 2022 zit erop, Max Verstappen is kampioen. Stel dat je iets gemist hebt of gewoon nog een Formule 1 wedstrijd terug zou willen kijken, kan dat dan? En hoe, bij Viaplay bijvoorbeeld? We leggen je uit hoe het zit met terugkijken van F1 wedstrijden en andere sporten.
Viaplay, de service die begin dit jaar werd uitgerold in Nederland, heeft diverse sporten. Zo is er niet alleen Formule 1 te zien, maar ook voetbal, dart en nog meer. Eigenlijk geldt voor al deze wedstrijden dezelfde regel wat betreft terugkijken.

Wat kun je qua sportwedstrijden terugkijken bij Viaplay?

Elke live uitzending kan tot 48 uur na uitzenden teruggekeken worden. Dat betekent dus helaas dat je geen enkele Formule 1 wedstrijd met Max Verstappen terug kunt kijken, want het F1 2022 is allang voorbij. De terugkijkoptie is dus alleen interessant voor korte termijn, als je bijvoorbeeld op even een wedstrijd niet kunt halen. Ook heeft Viaplay de optie om vier uur lang terug te spelen. Wat betreft Formule 1 wedstrijden is dit nu wellicht mosterd na de maaltijd, maar niet voor andere sportwedstrijden die je wellicht interessant vindt. De regels zijn precies hetzelfde en het maakt niet uit welk abonnement je hebt bij Viaplay.

Nieuw bij Viaplay: Max Verstappen Picture Perfect

Wel heeft Viaplay iets anders voor je in petto, namelijk een item met Max Verstappen: Picture Perfect. Die kun je nu streamen op de dienst. Het is een interview dat Amber Brantsen heeft met Max en waarin hij terugblik op afgelopen seizoen.
Wedstrijden terugkijken is heel simpel. Je logt in op je Viaplay-account en gaat naar de knop Sport bovenin. Daar kun je selecteren wat je wilt kijken, of je live wilt kijken of iets van het begin af aan wilt zien. Onderin staan bepaalde categorieën qua sport en daar staat vaak ook nog uitgelicht wat je specifiek kunt terugzien. Wat betreft Formule 1 zijn dat voornamelijk samenvattingen van races en interviews.

Populair Nieuws

Laatste Reacties