Ubisoft maakt Far Cry 6 nog groter met een nieuw verhaal

News
donderdag, 01 december 2022 om 9:30
far cry 6 lost between worlds keyartf1669880415
Far Cry 6 is net iets meer dan een jaar geleden uitgekomen. Dit betekent niet dat Ubisoft stopt met nieuwe content toevoegen aan de game. Er zit namelijk een DLC aan te komen.
Far Cry 6: Lost Between Worlds komt op 6 december uit. De DLC kost 19,99 euro en bevat een nieuw verhaal met Dani Rojas in de hoofdrol. Ubisoft maakt de DLC van Far Cry 6 beschikbaar op de PlayStation en Xbox Consoles, Epic Games en Ubisoft Connect. Far Cry 6: Lost Between Worlds zit ook inbegrepen bij de abonnementenservice Ubisoft+.
In deze nieuwe DLC gaat het verhaal van Dani Rojas door. Dani onderzoekt een mysterieuze meteorietinslag in Yara. Maar tijdens het verkennen van deze locatie, komt het karakter vast te zitten tussen twee werelden. Een niet-lichamelijke levensvorm genaamd Fai vindt haar. De enige manier waarop Dani nog terug kan komen naar haar eigen wereld, is door het schip van Fai te repareren. Hiervoor moet Dani 15 verschillende proeven doorstaan waarin ze het moet opnemen tegen allerlei buitenaardse wezens en door verschillende obstakels en werelden moet manoeuvreren.

Ubisoft geeft Far Cry 6 een gratis proefversie

Voor degene die na een jaar nog steeds twijfelen of Far Cry 6 het wel waard is, heeft Ubisoft een oplossing bedacht. De game heeft namelijk een gratis proefversie gekregen. Alle progressie dat gemaakt wordt in de proefversie wordt overgezet naar de game, zodra deze toch aangeschaft wordt. Deze gratis proefversie is ook te spelen op alle platformen waar Far Cry 6 verkrijgbaar is.

Populair Nieuws