Spider-Man No Way Home binnenkort thuis te kijken

News
donderdag, 24 februari 2022 om 11:30
spider man no way homef1676023288
Spider-Man: No Way Home is inmiddels zonder enige twijfel de best bezochte film van 2021. Mocht je de film in de bioscoop zijn misgelopen of gewoon graag nog een keer willen kijken of de bank, dan kun je binnenkort de home release kijken.
Vanaf 22 maart kun je Spider-Man: No Way Home kijken waar en wanneer je maar wil. Dan verschijnt namelijk de digitale home release van de film. Er is op dit moment niets bekend over een (4K) blu-ray of DVD.
Deze digitale editie van de film bevat naast de film maar liefst 80 minuten aan extra’s. Daarbij horen natuurlijk een blooper reel en behind the scenes features. Ook kun je een paar uitzendingen van The Daily Bugle kijken. Dat is lang niet alles, dus de release is een goudmijntje voor Spider-Man fans.

No Way Home een enorm succes

Spider-Man: No Way Home was één van de populairste films van vorig jaar. Het is de best verdienende Spider-Man film in Nederland en wereldwijd haalde de film zelfs meer dan een miljard dollar op. Het is de eerste film die die mijlpaal heeft gehaald sinds het begin van de pandemie.
In de film wordt Spider-Mans leven op zijn kop gezet als zijn identiteit wordt onthuld. Een poging om dat leven terug te krijgen met met hulp van Doctor Strange loopt al snel uit de hand. Om de crisis die volgt op te lossen moet Spider-Man een hoop opgeven.

Populair Nieuws