'Dead Space remake wordt uitgesteld naar 2023'

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 17:30
dead space remake screenshotf1646995054
Vanavond horen we eindelijk meer over de Dead Space remake voor de nieuwste consoles. Maar er is nieuws uitgekomen dat de remake wel eens op zich zou kunnen laten wachten.
De populaire sci-fi horror game Dead Space krijgt een remake voor de nieuwere generatie consoles. Hoewel er al een tijdje een gerucht de rondte gaat dat de Dead Space remake eraan komt, lijkt het erop dat we toch wat langer moeten wachten op de game.

De livestream met antwoorden

De remake van de game zou namelijk niet meer dit jaar uitkomen maar in het begin van 2023. Dat vertelt journalist Jeff Grubb. Vanavond wordt er een livestream uitgezonden die zich richt op de Dead Space Remake. Dat zou dus het perfecte moment moeten zijn om al de geruchten te bevestigen of te ontkrachten. Jeff Grubb vertelde in zijn betaalde show Grubbsnax dat de remake van het bekende avontuur verplaatst zou worden. “Het komt nu waarschijnlijk in 2023 uit. Het verschijnt niet meer in oktober, ze mikken nu op begin 2023”, vertelde Jeff Grubb tijdens zijn show.
De gemoederen lopen langzaam op en er komen steeds meer geruchten rondom de remake van de populaire game. Dat is ook niet zo gek want niet alleen staat de game zelf bekend om zijn grote succes, de klok tikt verder door en de livestream met meer informatie komt alsmaar dichterbij.

Het verhaal van Dead Space

In Dead space ga je op avontuur met Isaac Clarke die op een ruimteschip moet vechten tegen een aantal bizarre monsters. Hij riskeert zijn leven in een zoektocht naar zijn verloren vriendin Nicole. De game werd bij release goed ontvangen en staat ook bekend om zijn duistere en spannende sfeer.
Het kan dan ook bijna niet anders dan dat het een geweldige ervaring wordt om datzelfde avontuur te ervaren op de nieuwste generatie consoles. Dead Space kwam oorspronkelijk uit in 2008 dus het verschil in graphics zal redelijk groot zijn. De nieuwe remake komt naar de PlayStation 5, Xbox Series X en de PC.