Hazard Zone modus van Battlefield 2042 wordt deze week onthuld

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 11:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Battlefield 2042 is multiplayer-only, maar daarom heeft DICE gezorgd voor extra veel modi, waaronder een paar heel, interessante nieuwe opties. Van de Hazard Zone modus weten we alleen nog weinig, maar daar komt deze week verandering in.
De belangrijkste modus voor Battlefield 2042 is ongetwijfeld All-Out Warfare. In die modus kunnen namelijk maar liefst 128 spelers het tegelijkertijd met elkaar uitvechten - mits je op de PS5, Xbox Series X of PC speelt. Maar All-Out Warfare is niet de enige nieuwe modus waar we van kunnen genieten van in Battlefield 2042.
DICE komt namelijk ook met Hazard Zone, waar we tot nu toe maar een paar kleine details over hebben gekregen van de ontwikkelaar. Gelukkig komt daar deze week verandering in. Op donderdag zullen EA en DICE namelijk de Hazard Zone modus helemaal uit de doeken doen. We moeten dus nog eventjes geduld hebben voordat we eindelijk meer te weten krijgen over de mysterieuze, nieuwe modus.

Wat weten we al van Hazard Zone?

Tot nu toe is officieel bekendgemaakt dat spelers zullen worden opgedeeld in squads in de Hazard Zone modus en dus in kleine teams moeten gaan strijden. Via dataminers zijn er alleen wel al iets meer details gelekt, maar die nog niet officieel zijn bevestigd.
Zo lijkt de modus van Battlefield 2042 een mix te gaan worden van Escape From Tarkov en The Hunt: Showdown. Spelers moeten met hun squad verschillende opdrachten uitvoeren, maar tegelijkertijd zullen er NPC-vijanden patrouilleren in tanks en helicopters. Of spelers ook anderen squads onder vuur kunnen nemen, om op die manier hun voortgang te dwarsbomen, is niet bekend. Hopelijk krijgen we daar donderdag meer duidelijkheid over.