Xbox Game Pass brengt nog een grote klapper vanaf dag 1

News
vrijdag, 05 november 2021 om 10:30
xbox game passf1628271615
Via Twitter is bekendgemaakt dat Xbox Game Pass Total War: Warhammer 3 vanaf dag 1 naar de service brengt zodra de game volgend jaar verschijnt. Zodra de game op 17 februari 2022 verschijnt, staat de game direct vanaf de eerste dag op Xbox Game Pass voor PC.
Xbox Game Pass maakt het heugelijke nieuws in combinatie met een nieuwe trailer voor de game bekend. In de trailer is een harde oorlog tussen twee facties te zien. De aankondiging komt gelijk met de releasedatum van de game. Die werd namelijk ook gelijktijdig door SEGA en Creative Assembly aangekondigd.
De beelden kun je hieronder checken.
Het grote voordeel van Xbox Game Pass is natuurlijk dat de dienst vol staat met games die je ander mogelijk geen kans had gegeven. Voor Total War is de toevoeging van het nieuwste deel dan ook een goede kans om nieuwe fans binnen te halen.

Total War Warhammer 3 uitgesteld naar 2022

Eerder dit jaar werd Total War Warhammer 3 nog uitgesteld naar 2022. De game stond oorspronkelijk op de planning voor 2021, maar werd vorige maand uitgesteld naar het voorjaar van 2022. Nu de releasedatum er ook daadwerkelijk is, kunnen fans zich opmaken voor de officiële release van de geliefde strategietitel.