Harry Potter keert waarschijnlijk niet terug in Harry Potter-serie

News
donderdag, 15 juni 2023 om 14:30
harry potterf1672392942
HBO werkt momenteel aan een Harry Potter-serie voor streamingdienst MAX. Daniel Radcliffe, die Harry Potter speelde in de films, keert waarschijnlijk alleen niet terug voor de show.
De Harry Potter films waren extreem populair en hebben de carrières van Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint en nog veel meer acteurs gelanceerd. Binnenkort krijgt een groep nieuwe, jonge acteurs de kans om wereldberoemd te worden door de Harry Potter-serie die is aangekondigd door Warner Bros. Discovery.
Het is nog even afwachten wie er de rollen van de studenten en docenten mogen spelen, maar de verwachting is ook dat er de nodige cameo's zullen zijn. Zo heeft één Harry Potter-actrice al gezegd dat ze graag terugkeert in de serie.
Daniel Radcliffe verwacht alleen niet dat hij een rol zal spelen in de nieuwe serie. Dat zegt de acteur die doorbrak als Harry Potter in een interview met Deadline.

“Ik denk niet dat ik een cameo krijg. Van alles wat ik heb gelezen, is dat ze met een schone lei willen beginnen, dus het is een beetje raar als ik ineens opduik… Ik denk dat Harry Potter altijd voorbestemd was om net als Sherlock Holmes te worden. Er is waarschijnlijk ergens een achtjarig jongetje wiens leven gaat veranderen in een paar jaar tijd.”

Uitgebreide Harry Potter-serie

De Harry Potter-serie is al in ontwikkeling sinds 2021, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat het eerste seizoen te zien zal zijn. Warner Bros. Discovery heeft er in ieder geval wel grote plannen voor. De producent ziet het als een ‘toewijding voor tien jaar’, waarbij naar verluidt elk boek een eigen seizoen krijgt.