Kijk nu Black Mirror seizoen 6 op Netflix

News
donderdag, 15 juni 2023 om 15:30
black mirror seizoen 6f1686836929
Al jaren is Black Mirror één van de topseries van Netflix. In Black Mirror krijgen kijkers diverse bijzondere, soms zelfs verontrustende alternatieve toekomstbeelden voorgeschoteld. Vanaf vandaag kunnen Netflix abonnees genieten van seizoen 6 vol dystopische werkelijkheden.
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar na vier jaar pauze krijgt Black Mirror vandaag eindelijk een zesde seizoen. Black Mirror zet de traditie voort van series als The Twilight Zone, Tales From The Crypt en Outer Limit. Geweldige verhalen, gebaseerd op What If... scenario's, die soms een nogal onheilspellende mogelijke werkelijkheid laten zien.
Inmiddels is Black Mirror toe aan seizoen 6 en fans van de serie kunnen vanaf nu weer helemaal los op deze serie: vanaf vandaag is het nieuwe seizoen op streamingdienst Netflix te zien!

Black Mirror vanaf vandaag op Netflix

De afleveringen van Black Mirror zijn op zich losstaande verhalen, maar zitten ook vol met onderlinge verwijzingen. Vaak worden beelden of elementen uit voorgaande afleveringen opnieuw gebruikt in nieuwere afleveringen. Dat wordt ook duidelijk in de officiële trailer voor seizoen zes, waarin we onder andere een Streamberry app zien die als een van de titels The Callow Years toont, die refereert aan de afleverving National Anthem. Maar ook Juperno Dreaming, wat uiteraard een directe referentie is naar de aflevering Juperno Dreaming. Ook is White Bear een regelmatig terugkerend thema en zien we die ook terug in de trailer. De verwijzingen en samenhang gaat verder, zo blijken de thema's van seizoen 1 en 2 onderling gespiegeld te zijn.
Fans van de serie kunnen dus sinds vandaag weer helemaal los op het zoeken naar easter eggs. Dit seizoen bestaat uit vijf afleveringen, genaamd Joan is Aweful, Loch Henry, Beyond the Sea, Mazey Day en Demon 79. De lengte van de afleveringen varieert sterk en loopt van 40 tot 75 minuten.