Harry Potter HBO Max serie geruchten ontkracht

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 8:30
harry potterf1641210769
Even geleden doken er geruchten op rondom een Harry Potter serie voor HBO Max. De serie zou in een vroeg stadium van ontwikkeling zijn voor het platform. Nu heeft de baas van HBO deze geruchten weer volledig ontkracht.
Casey Bloys, baas van HBO, vertelde in een interview met Entertainment Weekly dat de geruchten rondom een Harry Poter serie slechts geruchten zijn. Volgens hem is er helemaal niets in productie rondom The Wizarding World of Harry Potter bij HBO Max. Hiermee ontkracht hij de geruchten over de komst van een mogelijke spin-off helemaal.

Harry Potter serie op HBO Max zou meer dan welkom zijn

Bloys meldt in hetzelfde interview wel dat hij het wel ziet zitten om met een Harry Potter serie aan de slag te gaan. Hij blijft alleen bij het statement dat HBO eerder maakte en dat is dat er niets in de pijplijn zit rondom een mogelijke Harry Potter spin off.
Toen Bloys de vraag kreeg hoe het zit met de Game of Thrones series zoals House of the Dragon en Tale of Dunk and Egg, meldde hij dat er in ieder geval een roadmap is en dat hij niet een aantal series in gedachten heeft. Dit kunnen er 3, 5 of 10 zijn, maar ligt er een beetje aan wat de verhalen zijn die verteld moeten worden en welke karakters voorbij zullen komen. Hij wil dat dat de weg is die bewandeld wordt in plaats van een maar lukraak met series blijven komen, omdat dat nummer bepaald is van tevoren.
Over andere producties zoals The Shininh, Dune en The Last of Us liet Bloys weinig los. Van die laatste serie is onlangs nog onthuld dat Mandalorian acteur Pedro Pascal de rol van Joel zal vertolken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties