'Harry Potter serie in de maak voor HBO Max'

News
maandag, 25 januari 2021 om 18:14
harry potterf1672392942
Het ziet er naar uit dat er een Harry Potter serie in de maak is. Zo meldt Variety. De serie is in ontwikkeling voor HBO Max en bevindt zich nog in de vroege stadium van ontwikkeling.
Voor de Harry Potter serie voor HBO Max is nog maar weinig bekend. Variety meldt dat de serie groen licht heeft gekregen voor ontwikkeling, maar dat vrijwel alles nog op losse poten staat. Zo is er nog geen creatief meesterbrein dat de serie gaat ontwikkelen en zijn de regierollen en schrijvers ook nog niet bekend.
Qua verhaal is er ook nog niets bekend over de Harry Potter serie. Wel zijn er genoeg kanten die het verhaal op kan gaan. Zo kan het achtste deel van de reeks naar het kleine scherm vertaald worden. Harry Potter and the Cursed Child is tot nu toe immers alleen als boekscript en theatervoorstelling uitgebracht.
harry potter and the deathly hallows prt 2f1621435814

Harry Potter serie kent veel onzekerheid

Dat Variety bronnen heeft die bevestigen dat een Harry Potter serie in ontwikkeling is, betekent nog niet direct dat we de serie daadwerkelijk gaan zien. Series worden vaker goedgekeurd voor ontwikkeling, waarna ze op een later moment nog geannuleerd kunnen worden. Hetzelfde gebeurde bij de eerste Game of Thrones spinoff The Long Night die zelfs al een cast had.
Voor nu is het dan ook afwachten op een officiele aankondiging van Warner Bros zelf. Variety heeft naar reactie gevraagd bij HBO Max en Warner Bros, maar een reactie blijft tot nu toe uit. Dat Warner Bros meer met Harry Potter wil doen, is wel duidelijk aan de spinoff films Fantastic Beasts en de nieuwe game Hogwarts Legacy die is aangekondigd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties