Halo Infinite ziet er al een stuk beter uit in nieuwe 4K screenshots

News
maandag, 01 maart 2021 om 10:15
rsz halo infinite 4k in game screenshotf1614587796
Halo Infinite had een launch game moeten zijn voor de Xbox Series X, maar na een zeer tegenvallende presentatie is de titel nu uitgesteld tot ergens in 2021. Via nieuwe 4K screenshots we nu zien dat ontwikkelaar 343 Industries die extra tijd goed heeft gebruikt.
De Halo franchise heeft door de jaren heen een enorme fanbase opgebouwd en het is dan ook geen geheim dat er veel mensen naar Halo Infinite uitkijken. De vorige Halo titel in de hoofdreeks, Halo 5: Guardians, kwam namelijk alweer in 2015 uit. Toen 343 Industries alleen voor de eerste keer in-game beelden van de nieuwe titel liet zien, was de backlash enorm. Halo Infinite zag er namelijk zeer ondermaats uit voor een next-gen game. Het duurde dan ook niet lang voordat de aankondiging kwam dat Microsoft de titel heeft uitgesteld tot 2021.
Na de mislukte presentatie in 2020 is de ontwikkelaar dan ook hard aan de bak geweest om van Halo Infinite een echte next-gen game te maken. En dat lijkt 343 Industries te gaan lukken. Ten minste, als we de nieuwe screenshots die zijn gepubliceerd mogen geloven. In een blogpost heeft de ontwikkelaar laten een scala een 4K beelden laten zien. Daarbij moet alleen wel gezegd worden dat deze op PC zijn gemaakt en niet op een Xbox Series X. Welke hardware er precies in de PC zit is niet bekend, dus ga er niet meteen vanuit dat de game er op de consoles ook zo uit komt te zien.

Nog meer Halo games in de maak?

Hoewel 343 Industries dus hard aan de bak is om Halo Infinite in een goede staat in de winkelschappen te krijgen, is dat niet het enige project dat actief is bij de studio. Vorige maand werd namelijk bekend dat de ontwikkelaar ook al bezig is met een andere Halo game, nadat Microsoft een vacature online had gezet voor een producent om een ‘nieuwe project in het Halo Universum te ontwikkelen’. Liefhebbers van de franchise hoeven dus niet bang te zijn dat Halo Infinite voorlopig het laatste deel in de reeks gaat worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties