Halo Infinite update lost Quick Resume problemen op

News
donderdag, 16 december 2021 om 16:30
halo infinitef1632209469
Een nieuwe update voor Halo Infinite is uitgebracht. Deze update lost onder andere de problemen op met de Quick Resume voor de Xbox Series X/S.
343 Industries, lanceerde eerder deze week een update voor Halo Infinite, deze update is ontworpen om een paar van de meest voorkomende problemen in zowel de campagne als de rest van de game op te lossen, waaronder de problemen rondom de Quick Resume functie. De update is ongeveer één GB op elk platform. Om de update te laten werken, moeten spelers eerst Halo Infinite volledig afsluiten.
De hotfix zorgt voor “verbeteringen in online connecties wanneer Halo Infinite wordt opgestart via Quick Resume op Xbox Series X en S". Met deze hotfix moet ook het probleem met de cosmetische items zijn opgelost. Ook worden achievement nu consistent ontgrendeld. Spelers kunnen verder een verbeterde betrouwbaarheid verwachten voor het ontgrendelen van de Xbox-prestaties, en ontbrekende prestaties zouden nu ontgrendeld moeten worden na het installeren van de update en het voortzetten van de campagne.

Halo Infinite Battle Pass aanpassingen

Naast deze update heeft 343 Industries heeft Halo Infinite wat aanpassingen gedaan aan de Battle Pass van de game. Zo zijn er een aantal specifieke challeges weggehaald of aangepast, zodat ze makkelijker te behalen zijn. Daarnaast zullen de challenges nu minder zwaar meetellen voor de progressie in de game. Ook is het voor spelers nu gemakkelijker voor spelers op XP te behalen. Eerder was dit al makkelijker gemaakt, maar door de aanpassingen van de challenges is dit nog makkelijker.

Halo Infinite is beschikbaar voor de PC, Xbox One en Xbox Series X/S.