Twee nieuwe Tiny Tina's Wonderlands classes onthuld

News
donderdag, 16 december 2021 om 16:00
ttwl the weepwild dankness minf1639647218
Gearbox Software heeft een gloednieuwe trailer van Tiny Tina's Wonderlands uit de doeken gedaan. De bijna 2 minuten-durende trailer toont twee nieuwe classes die speelbaar zijn in de aankomende looter-shooter spin-off van Borderlands. Check de beelden hier nu snel!
Nadat eerst al de Brr-Zerker en Stabbomancer onthuld werden (tijdens The Game Awards) doen uitgever 2K en ontwikkelaar Gearbox Software nu nog twee classes uit de doeken. Het betreft de Clawbringer en Spellshot-classes.
De Clawbringer heeft een speciale hamer waarmee je de dodelijke Wonderlands van Tiny Tina moet zien te overleven. Naast de heerlijke hamer heeft de Clawbringer ook nog een vuurspuwende Wayvern-compagnon die helpt met het vechten. Mocht de Clawbringer niet helemaal bij je gameplay-stijl passen, is er ook nog de Spellshot-class.
De Spellshot is een class die als het ware magie met wapens mengt. Deze klasse kan namelijk magische spreuken afvuren in combinatie met kogels. De wapens en magie werken voor deze klasse als het ware in combinatie met elkaar en versterken elkaar dan ook.
Check de trailer hieronder nu snel!

Nieuwe Tiny Tina's Wonderlands classes niet de enige onthulling

Naast de twee nieuwe classes toont bovenstaande trailer ook een aantal nieuwe monsters en omgevingen in de game. Het betreft The Weepwild Dankness, The Fearamid en de Mount Craw waarin vijanden als de Shrooms, Goblins en Trolls te vinden zijn. Om deze omgevingen en monsters te overleven heb je natuurlijk wel een goede dosis loot nodig en daarin volgt de spin-off Borderlands 3.
Net als in de 2019-game wordt de loot per speler gedropt wanneer spelers via co-op splitscreen of online co-op samen spelen en ook de progressie qua levels wordt per speler ingesteld. Uiteraard kun je de game ook alleen spelen, waardoor de game wel een stukje gemakkelijker kan zijn. Hoe meer spelers er zijn, hoe moeilijker de vijanden worden namelijk. Gelukkig kun je dat allemaal zelf snel ervaren, want Tiny Tina's Wonderlands staat voor 25 maart 2022 op de planning.
Check hieronder nieuwe screens uit de game!
ttwl co op minf1639647643
ttwl mount craw minf1639647657
ttwl wyvern minf1639647673
ttwl shrooms minf1639647685