Halo Infinite openingsscène is gelekt

News
dinsdag, 23 november 2021 om 9:00
halo infinite gameplayf1632817206
Op Reddit is de openingsscène van Halo Infinite gelekt. De scène is in het Duits te zien en zorgt voor verschillende reacties van fans.
De openingsscène van Halo Infinite is online gelekt, twee weken voor de release op 8 december. Op de Subreddit LeaksAndRumours is de Duitstalige versie van de openingsscène gedeeld door een Duitse streamer. Inmiddels kan je de beelden op verschillende sites vinden.
In de opmerkingen van de video lijken niet alle Halo-fans even enthousiast te zijn over de video. Fans beweren dat de skills van Master Chief niet zo goed te zien zijn als ze hadden gehoopt. Andere fans vonden dat de tegenstander van Master Chief in de cutscene geen eerlijke tegenstander is.

Halo Infinite multiplayer en bèta beschikbaar

Halo Infinite wordt over iets meer dan twee weken gelanceerd, maar je kan nu al de Halo Infinite bèta spelen. Verder kunnen spelers de multiplayer modus nu al spelen. Zo kunnen ze meedoen aan een 4 vs. 4 arena quick play of een 12 vs. 12 Big Team Battle. De multiplayer van Infinite is free-to-play zijn, terwijl de singleplayer campaign wel betaald zal zijn.
Halo Infinite is een first-person shooter game, ontwikkeld door 343 Industries. Dit is het zesde deel in de Halo-franchise en volgt het verhaal van de Master Chief na de gebeurtenissen van Halo 5: Guardians. De game is vanaf 8 december beschikbaar voor PC, Xbox One en Xbox Series X|S.

Populair Nieuws