Update - Iedereen kan meedoen aan Halo Infinite beta

News
woensdag, 29 september 2021 om 17:30
halo infinite gameplayf1632817206
Xbox Insiders krijgen dit weekend toegang tot een Halo Infinite Tech Preview. De insiders krijgen toegang tot een aantal multiplayer gamemodes van de nieuwe game. Dit maakt Xbox bekend in een tweet.

Update- Halo Infinite beta voor iedereen beschikbaar

343 Industries heeft blijkbaar veel meer mensen nodig om de tech preview voor Halo Infinite goed te laten verlopen. Dit blijkt, omdat het niet meer nodig is om Xbox Insider te zijn om mee toe doen aan de Tech Preview. Het bedrijf kondigt dit aan in een tweet.
Voor de PC versie zal de Tech Preview alleen niet voor iedereen beschikbaar worden. Om mee te doen zonder insider te zijn moet je een invite ontvangen van iemand die al wel insider is. Deze insiders hebben al eerder meegedaan aan een tech preview en hebben in de mail een code ontvangen die ze vervolgens met vrienden kunnen delen.

Origineel bericht

Xbox Insiders die fan van Halo zijn hebben dit weekend iets te doen. Halo Infinite komt namelijk met een technische preview voor Xbox Insiders. Tijdens de preview zullen verschillende multiplayer modi te spelen zijn. De preview zal dit weekend vanaf 1 oktober tot 3 oktober te spelen zijn.
Het is niet de eerste keer dat spelers de kans krijgen om een aantal van de modi alvast uit te proberen. Er was al eerder iets soortgelijks. De modi die toen gespeeld konden worden keren ook weer terug voor deze preview.
Developer 343 Industries doet deze preview om erachter te komen hoe systemen reageren op de game en of er problemen optreden. Het bedrijf kan er ook zo achterkomen of er nog wat dingen aan de gameplay moeten worden aangepast.
halo infinite multiplayerf1642348001

Kan ik nog meedoen?

Het is voor iedere Xbox-gebruiker mogelijk om mee te doen aan de preview, maar dan moeten ze wel Xbox Insider worden. Dit is niet lastig. Je moet de Xbox Insider app op je console downloaden en vervolgens nog een aantal stappen ondergaan om onderdeel te worden van het programma. Doe dit wel snel, want de preview is al dit weekend.
Meedoen aan de preview geeft je ook nog een beloning voor wanneer de volledige game uitkomt. Door het spelen van de preview kan je een uniek embleem verdienen die beschikbaar wordt wanneer de volledige game uit komt in december. Hiervoor moet je wel eerst minstens tien games spelen tijdens de preview.
Dit bericht is op 29 september bijgewerkt

Populair Nieuws

Laatste Reacties