Halo Infinite krijgt nog eens twee beta weekenden

News
dinsdag, 21 september 2021 om 14:30
halo infinitef1632209469
Dat Halo Infinite eraan komt is al een tijdje duidelijk en tot de officiële launch is 343 Industries druk bezig om de game te perfectioneren. Hiervoor heeft de ontwikkelaar de hulp van de community nodig en daarom wordt er nog eens twee beta weekenden georganiseerd.
Er komen nog minimaal twee Halo Infinite test weekenden aan. Gamers die voor 13 september een account gemaakt hebben op de website van Halo, krijgen de kans om dit weekend de beta te spelen. Mogelijke proefkonijnen krijgen een mail met alle details en ook op de website kan je meer informatie vinden. Hou dit weekend maar alvast in je achterhoofd.
Van 30 september tot 3 oktober vindt de tweede beta plaats. Deze zal open zijn voor meer spelers. Wie er precies allemaal mee kunnen doen horen we volgende week. Een livestream over de beta tests staat ook al gepland, deze zal live gaan op woensdag 22 september en is te bekijken op Twitch en YouTube. De nieuwe 12v12 modus zal dan ook uit de doeken worden gedaan.

Bepaalde tijdstippen voor de beta

Tijdens de beta test zal multiplayer niet altijd beschikbaar zijn. De online servers zullen namelijk op bepaalde tijden worden getest, om de stabiliteit aan de tand te voelen. Beide weekenden zullen spelers tussen 19.00 - 23.00 en tussen 02.00 - 06.00 (Nederlandse tijd) de multiplayer uit kunnen proberen.
Recent is ook eindelijk de releasedatum voor de campagne voor Halo Infinite bekendgemaakt. Vanaf 8 december kan je genieten van het nieuwe verhaal van Master Chief op de Xbox Series X en S, Xbox One en PC. De multiplayer zal apart worden gelanceerd als een gratis, standalone versie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties