Halo Infinite multiplayer preview brengt Big Team Battle

News
maandag, 13 september 2021 om 9:00
halo infinite mpf1624009099
Onlangs werden de data van de tweede technical preview van Halo Infinite bekendgemaakt. De multiplayer preview gaat op 24 september van start en brengt een geliefde modus. Halo’s community director Brian Jarrard heeft laten weten dat Big Team Battle dat weekend speelbaar zal zijn.
Hoewel er in de aankomende Halo Infinite mulitplayer preview ook bots zijn (verbeterd ten opzichte van de vorige preview), ligt de focus dit keer bij PvP. Als onderdeel daarvan kunnen deelnemers voor het eerst de Big Team Battle Modus van Infinite testen. Zoals de naam aangeeft speel je in Big Team Battle met vrij grote teams: acht tegen acht.
Een belangrijk doel van de aankomende mulitplayer preview is het testen van de servers voor Halo Infinite. De community director voor de game hoopt dat de infrastructuur voor online multiplayer flink gepusht wordt. De servers kunnen beter tijdens een test crashen dan bij de werkelijke release.

Veel spelers nodig voor Halo Infinite preview

De aankomende preview is alleen voor Halo Insiders. Om de servers goed te testen hoopt Brian Jarrard dat er zoveel mogelijk van die Insiders aan de test mee willen werken. Dat gaat wel op uitnodiging, dus ook al ben je Halo Insider is het nog niet gezegd dat je daadwerkelijk Big Team Battle voor release mag proberen.
Iedereen kan met Halo Infinite aan de slag vanaf 8 december. Dan komt de game uit voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De multiplayer van de game is free-to-play.