Call of Duty Vanguard bèta twee dagen langer speelbaar

News
dinsdag, 21 september 2021 om 15:00
call of duty vanguardf1632122655
Goed nieuws voor mensen die nog niet de tijd hebben gehad om de Call of Duty: Vanguard bèta te spelen. De bèta zou namelijk eigenlijk alleen dit weekend beschikbaar zijn en zou dus al eerder eindigen. Activision heeft nu besloten om deze te verlengen naar woensdagavond.
De bèta van Call of Duty: Vanguard begon op donderdag. Toen konden alleen de mensen spelen die de game hebben gereserveerd. Vanaf zaterdag kon iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe game het spel uitproberen.
Het spelen van de bèta heeft ook nog een extra voordeel. Als het je lukt om level 20 te bereiken voor het einde van de bèta krijg je een blueprint van een wapen dat beschikbaar zal zijn zodra de game echt uitkomt. Je krijgt ook een speciale operator voor de versie op de mobiel.

Veel last van cheaters

Er is veel belangstelling voor de bèta, maar er zijn ook een hoop problemen met cheaters die de game overspoelen. Het cheaters probleem zou opgelost moeten zijn door een nieuwe Warzone map en anti-cheatsysteem.
De bèta is nu te spelen tot woensdag 19.00 uur Nederlandse tijd. De game is te spelen op de PS4, PS5, Xbox One, S, X en op PC. Als je de bèta dus nog wilt spelen wees er dan snel bij.

Populair Nieuws