GTA Online krijgt co-op modus met Franklin en Lamar

News
maandag, 17 januari 2022 om 14:30
gtaonline 11422 image 1f1642419628
Rockstar heeft bekendgemaakt welke bonussen en toevoegingen er deze week naar GTA Online komen. Er zijn weer een hoop bonussen te verdienen, maar ook komt er een nieuwe gamemodus met Franklin en Lamar genaamd Double Down.
Deze week is het mogelijk om Double Down te spelen, de nieuwe gamemodus voor GTA Online. Het is een co-op Adversary modus, waarin Franklin en Lamar het moeten opnemen tegen waves aan vijanden die gewapend zijn met shotguns. Als je deze week minimaal een ronde speelt krijg je een bonus 200.000 GTA dollars. Daarnaast verdien je met elke ronde die je speelt drie keer zoveel geld en RP.

Wat is er nog meer te verdienen in GTA Online?

Naast de gamemodus komt er ook een nieuwe auto naar de game genaamd de Nagasaki Shinobi. Je krijgt ook drie keer zoveel geld voor het spelen van The High Society Leak Finale en Payphone Hits. Je verdient de komende dagen ook drie keer zoveel geld als bodyguard van een CEO.
Van de voertuigen krijg je korting op de Ocelot R88, Declasse DR1, Ocelot Lynx, Karin Previon, Överflöd Autarch, Progen R, Dewbauchee Champion. Deze kortingen kunnen verschillen tussen de 30 en 40 procent. Voor deze voertuigen heb je natuurlijk ook ruimte nodig, dus er is ook korting op garages en andere gebouwen.
Mocht je dus gebruik willen maken van de kortingen op de voertuigen of gebouwen dan moet je deze week inloggen in GTA Online. Dan kan je ook mooi profiteren van de bonussen die alleen deze week nog geldig zijn.