Halo Infinite is nu echt in co-op te spelen

News
maandag, 18 juli 2022 om 12:30
halo infinite co opf1658136524
Hoewel de multiplayer en campagne van Halo Infinite al flink aantal maanden uit zijn, kon je de game nog steeds niet in co-op spelen. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen.
Al voordat de singleplayer campagne van Halo Infinite uitkwam, kwam ontwikkelaar 343 Industries met de mededeling dat Halo Forge en co-op nog iets langer op zich zouden wachten. Hoe lang, dat was destijds nog onbekend, maar beide modi werden wel steeds verder uitgesteld.
Hoewel de co-op modus van Halo Infinite nog niet officieel gelanceerd is, kan je wel al samen met je vrienden het avontuur van Master Chief beleven. Microsoft en 343 Industries hebben namelijk via Twitter bekendgemaakt dat de Campaign Network Co-Op test nu live is gegaan. Je kan dus de beta-versie van de co-op campagne spelen.

Hoe kan je Halo Infinite in co-op spelen?

Om mee te doen aan de beta van Halo Infinite, moet je eerst een aantal stappen volgen. Eerst moet je je opgeven voor het Halo Insider program als je dat nog niet hebt gedaan en je hebt natuurlijk ook de volledige versie van Halo Infinite of een abonnement op Game Pass nodig.
Installeer vervolgens de Xbox Insider app als je op een Xbox One of Xbox Series X/S speelt en opt in voor het Network Co-op flight program. Speel je via Steam, dan krijg je ook unieke code, die kan invullen via properties > beta.
Als je van de co-op wil genieten, dan moet je niet te lang wachten. De test gaat namelijk niet eindeloos door en zal stoppen op maandag 1 augustus. 343 Industries vraag daarnaast alle spelers om bugs en andere problemen te melden via het Bug Report formulier.