Halloween update Red Dead Online introduceert Outlaw Pass en nieuwe modus

  Het is oktober en dat betekent dat het bijna tijd is voor Halloween. Om de griezelige feestdag te vieren is Rockstar gekomen met een speciale Halloween Outlaw Pass en een nieuwe modus voor Red Dead Online.

  Outlaw Pass No. 3 is pas net ten einde gekomen, maar je kan nu alweer aan de slag met een nieuwe versie. De Halloween Pass - en de bijbehorende Wheeler, Rawson & Co. Club - zal namelijk beschikbaar zijn tot en met 16 november. Uiteraard speel je niet zomaar accessoires en goodies vrij, maar voorwerpen die helemaal in het teken staan van de griezelige feestdag. Denk bijvoorbeeld aan spooky kleding of een complete renovatie van je Moonshine bar in een Gotische stijl.

  Als je de Halloween Pass deze week aanschaft, dan krijg je bovendien een gratis weapon component naar keuze. Madam Nazar zal deze dagen ook weer alle Halloween maskers verkopen en als je een taak van een rol onderneemt, dan krijg je meteen 2000 ervaringspunten voor de Wheeler, Rawson & Co. Club en de Halloween Pass.

  Nieuwe modus en Legendary Animals

  De nieuwe Outlaw Pass is niet de enige manier waarop spelers Halloween kunnen vieren. Rockstar heeft namelijk ook een nieuwe PvP modus toegevoegd genaamd Dead of Night. In de modus worden vier teams tegenover elkaar gezet en ondertussen zullen ondoden zich ook mengen in de strijd. Je kan punten scoren door je levende en ondode tegenstanders om te brengen. In de modus kan je bovendien een Night Stalker masker vinden om tijdelijk bovennatuurlijke krachten te krijgen. Als je een potje Dead of Night speelt in de komende dagen, dan krijg je naast de gebruikelijke beloningen ook drie Tomahawks, tien Volatile Fire Bottles en 25 Incendiary Buckshot Slugs.

  Pas de komende tijd trouwens op wanneer je de bossen rond Bolger Glade of Bluewater Marsh verkent, want er zijn dodelijke nieuwe Legendary Animals gespot. De Nightstalker Panther begeeft zich in de bossen en kan zich zeer goed verstoppen in de omgeving. De albino Ghost Panther voedt zich ondertussen in de Marsh met herten, maar een hapje van een cowboy zal er ongetwijfeld ook goed in gaan.

  Zoals gewoonlijk zijn er ook weer een aantal aanbiedingen waar je van kan profiteren en voor Halloween pakt Rockstar flink uit. Zo kan je de Moonshiner rol aanschaffen voor tien minder gold bars dan normaal en de andere rollen voor vijf minder gold bars. Daarnaast kan je je Moonshine Shack gratis naar een andere locatie verplaatsen, geldt er 30 procent korting op alle melee wapens en 40 procent korting op alle Role Items en Wilderness Outfitters content. Tijd om die dollars en goudstaven te laten rollen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.