Thor Love and Thunder brengt nieuwe versie van Thor

News
woensdag, 21 oktober 2020 om 12:00
laatste thor ragnarok trailer en achter de schermen video uitgebracht 118918f1603280567
In een interview geeft Chris Hemsworth aan dat het filmen van Thor: Love and Thunder in januari van start zal gaan. De acteur die al een aantal keren Thor speelde kan niet wachten om te beginnen met deze film. Vanwege de veranderingen in het universum zullen ook bij Thor grote veranderingen voorkomen.
Chris Hemsworth speelde al in drie Thor-films, vier Avenger films en een cameo in Doctor Strange. Iedere keer veranderde de personage. De ene keer was het een kleine verandering en de andere keer een hele grote. De laatste keer dat we Thor zagen was hij bijvoorbeeld enorm dik geworden. Hoe we Thor gaan zien in zijn aankomende film weten we nog niet, maar volgens Chris Hemsworth zal dit opnieuw een andere Thor zijn.

Wat weten we?

Er is nog helemaal niet veel bekend over de film, maar Hemsworth maakte al het een en ander duidelijk. De Australische acteur gaf aan dat ze in januari gaan beginnen met filmen en maakte zelfs al een aantal castleden bekend. Hij noemde de namen van Natalie Portman, voornamelijk bekend van haar rollen in Star Wars als Padmé en natuurlijk de eerdere Thor films, en Tessa Thompson, die in Thor Ragnarok en Endgame verscheen als Valkyrie. Ook weten we dat onder andere Dave Bautista als Drax, Pom Klementieff als Mantis en bekende Batman acteur Christian Bale een rol zullen gaan spelen in de film.
Dit zal niet het laatste optreden van Thor zijn in de Marvel-wereld. Het is namelijk al bevestigd dat hij ook een rol zal gaan spelen in het derde deel van Guardians of the Galaxy. Ook gaf Chris Hemsworth eerder al aan dat hij zo lang als Marvel wil Thor blijft spelen.
Wat verwachten jullie van Thor: Love and Thunder? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties