Halloween in GTA Online blijft maar spannender worden

News
zaterdag, 22 oktober 2022 om 13:00
gta online halloween outfitsf1666385986
Deze maand staat geheel in het teken van Halloween. Ook in GTA Online is Halloween niet te vermijden. Deze week wordt in de game namelijk weer veel gegriezeld.
Net als afgelopen week staat GTA Online ook deze week weer in het teken van Halloween. Dan kan de klassieke Beast vs. Slasher modus natuurlijk niet vergeten worden, deze komt namelijk weer terug naar Los Santos. Bij het spelen van de Beast vs. Slasher modus is er ook een bonus te behalen. Alle behaalde GTA Online-dollars en RP worden namelijk verdubbeld.
Naast Beast vs. Slasher komen ook de Excotic Exports missies weer terug naar GTA Online. Ook bij het voltooien van deze missies zijn de beloningen verdubbeld. Bij het meedoen aan Freemode evenementen en challenges krijg je deze week een nog grotere bonus. Alle behaalde beloningen worden namelijk door Rockstar Games keer drie uitgedeeld.

GTA Online geeft Halloween kleding weg

Naast alle bonussen die in de verschillende gamemodes te behalen zijn, krijgen spelers deze week ook iets leuks van Rockstar Games. Elke speler die namelijk inlogt voordat de week tot een einde komt, krijgt een Famine mask. Daarnaast kun je als je Franklin Clinton zijn telefoontje beantwoord en hem helpt ook nog eens een Green Vintage Mummy masker krijgen.
Ook Simeon Yetarian van Premium Deluxe Motorsport is in een Halloween stemming. Daar zijn namelijk momenteel verschillende voertuigen te koop die in de stijl van Halloween beschilderd zijn, dus breng vooral een bezoekje aan Simeon!