James Harden wordt in NBA 2K23 seizoen 2 in de schijnwerpers gezet

News
zaterdag, 22 oktober 2022 om 12:30
Er is een nieuw seizoen in NBA 2K23 MyTeam van start gegaan. Een nieuw seizoen brengt ook een nieuwe pack met zich mee. Deze staat helemaal in het teken van de NBA-ster James harden.
Op de pack market van NBA 2K23 kun je tot en met 28 oktober de Ferocious packs kopen. Deze pakketjes staan net als het nieuwe seizoen in het teken van het wilde westen. De Ferocious collectie bevat zoals altijd weer twee Pink Diamond, drie Diamond en drie Amethyst spelers. Per pack betaal je 11,250 VC of 15,750 MT. Voor 15,000 VC kun je een Ferocious pack samen met de Amethyst Jamers Harden kopen. Dan heb je gegarandeerd een speler uit deze collectie. De pack boxen zijn er ook weer voor de Ferocious packs. Een 10-pack box kost 99K VC en een 20-pack box kost 198K VC.
James Harden is in de Ferocious packs in een Pink Diamond, Diamond en Amethyst versie te krijgen. Het is sowieso niet verkeerd om James Harden bij je team te voegen, de Philadelphia 76ers speler is namelijk een van de betere spelers van dit moment. Verder bevat de pack ook andere NBA-sterren als een Pink Diamond Draymond Green en een Diamond Karl-Anthony Towns. De volledige lijst van spelers die in de Unstoppable packs te krijgen zijn, is sowieso niet verkeerd:
  • Pink Diamond James Harden - 95 OVR - SG/PG
  • Pink Diamond Draymond Green - 95 OVR - PF/SF
  • Diamond Karl-Anthony Towns - 94 OVR - C/PF
  • Diamond James Harden - 94 OVR - SG/PG
  • Diamond R.J. Barrett - 94 OVR - SF/SG
  • Amethyst Franz Wagner - 91 OVR - SF/PF
  • Amethyst Josh Giddey - 91 OVR - SG/SF
  • Amethyst James Harden - 91 OVR- SG/SF

Hoe vorm je het beste team in NBA 2K23 MyTeam?

Nu seizoen 2 van NBA 2k23 MyTeam van start is gegaan, is het zeker geen verkeerd moment om echt een legendarisch team te bouwen. In NBA 2K23 MyTeam kun je niet zomaar wat doen en moet je zeker op een paar dingen letten bij het vormen van een team. Met deze NBA 2K23 MyTeam tips en tricks kan je alles uit de gamemode halen!