Halloween wordt steeds enger in GTA Online

News
vrijdag, 14 oktober 2022 om 17:00
2022 10 14 gta online halloweenf1665756740
Oktober staat vrijwel universeel bekend als de griezelmaand. Met Halloween als afsluiter kun je er natuurlijk ook moeilijk omheen. Hoewel GTA Online geen horror-game is, pakt ook Rockstar uit met de nodige spooky evenementen.
Het is deze maand een beetje eng om in Los Santos te zijn en de mysterieuze verschijning van verschillende pompoenlantaarns helpt wat dat betreft niet echt mee. Er zijn er honderden en wie er tien vindt verdient een Horror Pumpkin masker en een dagelijkse bonus van 50.000 GTA Online-dollar. Ale je ze allemaal op één dag kan vinden zijn de beloningen nog groter.
Je kunt ook nog een drietal andere horror-maskers claimen. Voor één daarvan hoef je alleen maar een keer GTA Online te spelen in de komende week. De andere twee zijn te verdienen door als Bodyguard of Associate op te treden in een organisatie, en door een Special Cargo Sell Mission te volbrengen. Dat laatste levert ook nog eens extra geld en RP op.
De horror komt ook van boven, want er vliegen weer UFO’s boven Los Santos. Als je ze allemaal kunt vinden en op de foto zet is er iemand die er goed voor betaalt. Je kunt ook zelf de alien uithangen in de Alien Survivals game-modus en daarin dubbel geld en RP verdienen., Dat geldt ook voor de Slasher-modus.

Halloween brengt gruwelijke bolides in GTA Online

Natuurlijk kan ook deze update de ‘auto’ in Grand Theft Auto niet negeren. Zo kun je nu een pompoenoranje Übermacht Rhinehart krijgen bij Southern San Andreas Super Autos. Ook bij Simeon, de Luxury Autos Showroom en andere manieren om auto’s te scoren is weer het nodige te vinden.