Had Baby Yoda de Ahsoka serie al lang gezien?

News
vrijdag, 15 september 2023 om 17:30
mandalorian chapter 10 baby yodaf1605020979
Star Wars fans kunnen momenteel wekelijks de avonturen van Ahsoka Tano volgen. Maar het lijkt mogelijk dat de geliefde Grogu (ook wel Baby Yoda) al een heel vroege sneak peak heeft gehad. Dat denken fans op basis van de nieuwste Ahsoka-aflevering.
Let op: dit bericht bevat spoilers voor Ahsoka!
In de nieuwste aflevering van Ahsoka is het eindelijk zover dat het titelpersoange zich een weg baant naar waar Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger zich bevinden. Maar dat doet ze op een opvallende manier. Haar schip staat namelijk geparkeerd in de mond van een Purrgil, een wezen dat van nature door Hyperspace kan reizen.
De Purrgil waren al eerder even te zien in Ahsoka, maar dat was niet de eerste keer dat ze in live-action Star Wars te zien waren. In de eerste aflevering van seizoen 3 van The Mandalorian reizen Din Djarin en Grogu door Hyperspace. Op de achtergrond zijn Purrgil te zien, waar Grogu nogal gefascineerd door is.
Fans vermoeden nu dat deze momenten uit beide series hetzelfde zijn. Grogu zou volgens sommige fans niet vol verwondering de Purrgil bestuderen, maar de aanwezigheid van Ahsoka voelen in de Force. Anakins voormalige Padawan maakte haar live-action debuut in The Mandalorian, dus de twee personages zouden elkaar inderdaad kunnen herkennen via de Force.

Ahsoka en The Mandalorian spelen zich tegelijk af

Hoewel er meer Purrgil zijn in het Star Wars-universum dan alleen de kudde die in Ahsoka te zien is, is de theorie niet onmogelijk. Ahsoka en The Mandalorian horen bij een groter project van meerdere series die uiteindelijk samenkomen. Volgens hoofdrolspelers uit de nieuwe serie speelt hij zich min of meer tegelijk af met het derde seizoen van The Mandalorian.

Populair Nieuws