Haal geliefde PS5 topper nu met veel korting!

News
vrijdag, 09 juni 2023 om 13:30
ratchet and clank rift apartf1611146102
Ben je toe aan een nieuwe game voor je PlayStation 5? Dat kan je nu de geliefde PS5 topper Ratchet & Clank Rift Apart met veel korting halen bij bol.com!
Deze week heeft Sony bekendgemaakt dat Ratchet & Clank Rift Apart naar PC komt. Dat is geen grote verrassing, want de PC-ports van Sony zijn tot nu toe erg succesvol - met uitzondering van The Last of Us Part 1 - en de nieuwste Ratchet & Clank game is bovendien erg populair.
Heb je de game nog niet gespeeld en ben je ook niet in het bezit van een game PC, dan hoef je niet te treuren. De game is immers ook te spelen op de PlayStation 5 en momenteel lekker goedkoop te scoren. Bij bol.com kan je de PS5 topper nu namelijk halen met veel korting, dankzij de Days of Play!

Een game om alles uit de PS5 te halen

In Ratchet & Clank Rift Apart kan je weer aan de slag met het geliefde duo, die deze keer terechtkomt in een multidimensionaal avontuur door de Dimensionator - een apparaat die rifts kan openen naar andere dimensies. Met het apparaat kan je in de game zelfs ook in een oogwenk reizen naar een andere dimensie, allemaal dankzij de razendsnelle SSD die in de PlayStation 5 zit.
Daarnaast ziet Rift Apart er ook prachtig uit, introduceert het geweldige nieuwe karakters en maakt de game ook optimaal gebruik van de DualSense controller. In onze review hebben we Ratchet & Clank Rift Apart dan ook een welverdiende 8.5 gegeven.

Populair Nieuws