Guardians of the Galaxy ster ging erg ver om script geheim te houden

News
donderdag, 04 mei 2023 om 12:30
guardians of the galaxy vol 3 gamoraf1683193758
De derde Guardians of the Galaxy-film draait nu in de bioscoop. Het is algemeen bekend dat Marvel erg streng is op de geheimhouding van zijn scripts. Een Guardians of the Galaxy-ster ging daar uit eigen beweging zelfs erg ver in.
Marvel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het verhaal van de films niet uitlekt. Met name bij Avengers-films gaat de studio daar ver in, door bijvoorbeeld meerdere eindes te filmen of bepaalde acteurs incomplete scripts te geven. Maar Guardians of the Galaxy-ster Pom Klementieff ging uit eigen beweging nog verder.
De actrice, die Mantis speelt sinds Guardians of the Galaxy Vol. 2, wilde namelijk een vroeg script van de derde film begraven. De situatie deed zich voor vlak na het tijdelijke ontslag van regisseur James Gunn. Er was destijds al een script voor de derde film, dat Klementieff en Karen Gillan (Nebula) samen bij Gillan thuis besloten te lezen.
Er was op dat moment veel twijfel of de derde film ooit gemaakt zou worden, dus beide actrices waren in de veronderstelling dat het script na het lezen goed weggestopt moest worden. Klementieff stelde zelfs voor om het in Gillans tuin te begraven, iets dat Gillan belachelijk vond. Zij had het veel redelijkere idee om het gewoon in een kastje weg te stoppen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu te zien

Uiteindelijk werd James Gunn weer aangenomen om alsnog de derde Guardians of the Galaxy film te maken en die draait nu in de bioscoop. Deze zal waarschijnlijk een heel ander script hebben dan wat Klementieff wilde begraven, aangezien de film nu op een ander moment in Marvels planning verschijnt. De film wordt, in ieder geval voorlopig, de laatste film die Gunn maakt voor Marvel, aangezien hij nu studio-baas is bij DC.

Populair Nieuws