Deze actrice is klaar met Marvel

News
zondag, 23 april 2023 om 12:00
black widow disney plusf1699962789
Marvel heeft een grote lijst aan personages en sterren die met de dag langer wordt. Logisch natuurlijk dat niet iedere acteur van de partij blijft. Vooral de acteurs die vanaf het begin bij de MCU betrokken zijn willen op een gegeven moment natuurlijk iets anders. Scarlett Johansson heeft nu laten weten klaar te zijn met Marvel. Gwyneth Paltrow daarentegen is er nog niet helemaal zeker van.
Gwyneth Paltrow heeft een eigen podcast genaamd The Goop Podcast, vernoemd naar haar gelijknamige bedrijf. Tijdens deze podcast interviewde ze haar Marvel co-ster Scarlett Johansson, waarbij natuurlijk hun tijd bij Marvel aanbod kwam. Paltrow is sinds het begin onderdeel van de MCU: haar Pepper Potts verscheen in 2008 al in Iron Man. Johanssons Black Widow zat er ook al vroeg bij: vanaf Iron Man 2.
‘’Avengers was heel leuk om te doen,’’ vertelt Johansson. ‘’Ik was zo’n 26 jaar oud. Ik was single, het was leuk.’’ Marvel was volgens de actrice een soort ‘zomerkamp voor volwassenen’. Ook Paltrow kijkt er positief op terug: het was volgens haar ‘leuk om onderdeel te zijn van iets dat zo diep resoneert met mensen’.
Wanneer Paltrow Johansson vraagt of ze klaar is met Marvel, antwoordt Johansson met een volmondige ja. Het Marvel ‘hoofdstuk’ is aan een einde gekomen. ‘’Ik heb eigenlijk alles gedaan wat ik moest doen. Het is ook zo’n unieke ervaring om terug te komen en zo’n personage keer op keer te spelen voor meer dan tien jaar.’’

Keert Gwyneth Paltrow wel terug naar de MCU?

Het is natuurlijk geen grote verrassing dat de actrice klaar is met Marvel. Haar personage Black Widow kwam immers in Avengers: Endgame om het leven. Wel keerde het personage terug in haar eigen film in 2021, dat zich in het verleden afspeelt. Het was daarmee dus niet geheel uitgesloten dat we Black Widow niet meer op het grote (of kleine doek) zouden zien.
Paltrow daarentegen is er niet helemaal zeker van of ze klaar is met Marvel. ‘’Ik bedoel, ik ben niet dood dus ze kunnen me altijd vragen.’’

Populair Nieuws