Lost Judgment onderweg naar PS4, PS5 en Xbox

News
maandag, 10 mei 2021 om 8:00
judgment review spannend maar niet uniek 152458f1576843370
SEGA en ontwikkelaar RGG Studios komen nog dit jaar met een vervolg op de Yakuza-spinoff Judgment. De game heet Lost Judgment en komt naar PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. De release staat gepland voor 24 september 2021.
Dat er groot nieuws rondom Judgment aan zat te komen was al enige tijd duidelijk. De ontwikkelaar achter de game telde namelijk al weken af naar ‘Judgment Day’. Een vervolg leek dan ook waarschijnlijk en is nu officieel in de vorm van Lost Judgment.
Qua gameplay blijft Lost Judgment net als zijn voorganger een actie brawler. Dit in tegenstelling tot de Yakuza-reeks die met Yakuza: Like a Dragon is overgestapt naar turn-based combat. De game belooft wel nieuwe features en verbeteringen.

Waar gaat Lost Judgment over?

Tijdens een rechtszaak onthult de verweerder plotseling informatie over een nog onontdekte moord. Dat brengt de detective Takayuki Yagami naar Yokohama (Waar Yakuza: Like a Dragon zich ook afspeelde). Wat hij daar allemaal ontdekt zullen we in de game moeten zien. Een uitgebreidere impressie van de game kun je in de trailer hierboven vinden.
Fans van Judgment of Yakuza hoeven maar betrekkelijk kort te wachten op de nieuwe titel. Lost Judgment komt wereldwijd uit op 24 september. Het is voor het eerst dat een Yakuza- of Judgment-titel wereldwijd gelijktijdig uitkomt.

Populair Nieuws