Adam Warlock gecast voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 15:30
guardians vol2 minf1675423055
Adam Warlock is gecast voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Zijn personage kreeg al een teaser aan het einde van het tweede deel. Dat personage zal nu dus in rol hebben in deze film van James Gunn.
De belangrijkste schurk in Guardians Vol. 2 was Ego. Hij werd gespeeld door Kurt Russell. In de film werden de Guardians verraden door een buitenaards ras, dat bekend staat als de Soeverein. De Soeverein wordt geleid door Ayesha, die voor het laatst werd gezien terwijl ze de schepping van Adam Warlock aanvoerde. Adam viel te zien in een cocon tijdens een scène in de eindcredits. Volgens Deadline zal acteur Will Poulter (The Maze Runner, We’re The Millers) de rol van Adam Warlock op zich nemen in de aankomende film.

Adam Warlock door de jaren heen

Hoe Adam Warlock geïntroduceerd zal worden in Vol. 3 is nog niet bekend. Adam Warlock is bedacht door Stan Lee en Jack Kirby. Zijn personage heeft door de tijd heen wel wat wijzigingen ondergaan, dus de kans is groot dat Adam afwijkt van zijn oorsprong uit de stripboeken. Adam Warlock is talloze keren herboren in de geschiedenis van de Marvel stripboeken, zowel als held als schurk. Hoewel zijn personage nog niet te zien is geweest in een MCU-film (op de eindcredits na) kan je hem vinden in verschillende animatieseries en games.
Er is nog vrij weinig bekend over de nieuwe Guardians of the galaxy Vol. 3. De release staat voor mei 2023 gepland.