‘GTA 6 reveal is nog deze week, trailer volgt snel’

News
woensdag, 08 november 2023 om 9:30
gta 6f1626425209
Het is 10 jaar geleden dat GTA 5 verscheen en fans wachten dan ook met spanning op een nieuwe game. Het bestaan daarvan werd begin 2022 eindelijk officieel bevestigd, maar een verdere onthulling bleef uit. Mogelijk gaat daar heel snel verandering in komen.
De hele maand oktober hielden GTA-fans Rockstar scherp in de gaten. Het bedrijf heeft games in het verleden vaak in oktober onthuld en aangezien Take-Two eerder leek te suggereren dat GTA 6 volgend jaar verschijnt, verwachtten veel fans een aankondiging. Die bleef alleen uit.
Maar Jason Schreier van Bloomberg meldt nu dat GTA 6 toch dit najaar nog wordt onthuld. Volgens bronnen die bekend zijn met Rockstars plannen, zou de studio snel iets naar buiten brengen. Dat gebeurt mogelijk zelfs deze week nog.
Het gaat dan waarschijnlijk niet meteen om een trailer, maar die komt ook snel. Rockstar zou die volgende maand willen publiceren, dus in december. Die timing zou zijn gekozen om het 25-jarig bestaan van Rockstar te vieren. Een datum voor de trailer weten de bronnen niet te noemen.

Wat weten we over GTA 6?

Officieel heeft Rockstar nog niets onthuld over GTA 6, maar vorig jaar lekten er wel veel beelden van de game uit. Die gaven rugbaarheid aan eerdere geruchten dat de game zich zou afspelen in Vice City en twee protagonisten krijgt, die broer en zus zijn. Die geruchten kwamen destijds ook van Bloomberg, dus die publicatie lijkt de vinger aan de pols te hebben.

Populair Nieuws