GTA 6 reveal theorieën worden steeds gekker

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 13:00
gta 6f1658229727
Er zijn vermoedens dat GTA 6 volgend jaar uitkomt en die zijn niet geheel ongegrond. Veel fans verwachten daarom binnenkort een eerste trailer, maar tot dusver is die uitgebleven. Toch zien fans overal hints, al is vaak twijfelachtig of Rockstar ze bewust plant.
Het is inmiddels zo’n 10 jaar geleden dat GTA 5 uitkwam, dus het is redelijk begrijpelijk dat fans erg uitkijken naar een nieuwe game. Sinds die officieel is aangekondigd kunnen veel mensen niet wachten tot hij getoond wordt. Helemaal in oktober, de maand waarin Rockstar graag reveal trailers uitbrengt, zien spelers overal hints.
Rockstar plaatste onlangs bijvoorbeeld een Tweet om Red Dead Online te promoten en een GTA 6 fan ging meteen aan de haal met de afbeelding uit die Tweet. De achtergrond vormt namelijk ongeveer een V-vorm, en het centraal geplaatste personage zou dan een I zijn, om samen het romeinse cijfer VI (6) te vormen. Het is zeker niet de eerste opmerkelijke theorie over een GTA 6 onthulling.
Begin oktober waren er bijvoorbeeld fans die dachten dat Rockstar de maan gebruikte om hints te geven. Het wordt inmiddels lastig te beoordelen of fans die hints zien daadwerkelijk geloven in hun theorie, of de draak steken met voorvallen als de maan-post. De theorie over de recente Red Dead Online Tweet krijgt in ieder geval veel tegengas op Reddit van fans die het hoofd koel weten te houden.

Waarom wordt de GTA 6 reveal snel verwacht?

Er is een reden voor al deze speculatie: Rockstar-uitgever Take-Two verwacht namelijk in het volgende belastingjaar een enorme toename van de omzet, dankzij een baanbrekende blockbuster-game. Zo is GTA 6 door de uitgever in het verleden vaak omschreven, dus het heeft er alle schijn van dat Take-Two de game volgend jaar verwacht. Aangezien Rockstar eerste trailers vaak uitbrengt in oktober, ongeveer een jaar voor de release van de game, denken veel fans dat de tijd rijp is.

Populair Nieuws