‘GTA 6 ontwikkeling is opnieuw begonnen’

News
woensdag, 28 september 2022 om 16:00
gta 6f1626425209
Het is zo’n negen jaar geleden dat GTA 5 voor het eerst verscheen en veel fans vinden het al langer tijd worden voor GTA 6. Die game is in ontwikkeling, maar je kunt je afvragen hoe het komt dat er negen jaar voor nodig is om hem te maken. Een insider komt nu met een mogelijke verklaring: de ontwikkeling van de game is ooit herstart.
Het wil nog wel eens voorkomen dat een game erg lang in ontwikkeling is. Over het algemeen is er steeds meer tijd voor nodig om een game te maken, maar het kan ook zijn dat een project heel ambitieus is of maar moeizaam verloopt. Soms wordt de ontwikkeling van een game zelfs herstart.
Dat zou ook gebeurd zijn met GTA 6, beweert insider Tez2, een vaak betrouwbare bron als om Rockstar gaat. Rond de tijd dat Red Dead Redemption 2 uitkwam zou in 2018 Rockstar grotendeels opnieuw zijn begonnen aan GTA 6, terwijl de game ook daarvoor al in actieve ontwikkeling was. Dat zou verschillende redenen hebben gehad.
Er zouden bijvoorbeeld zorgen zijn geweest dat de schaal van het originele concept tot veel crunch zou gaan leiden. Dat komt ook overeen met een rapport van Jason Schreier waarin hij beweert dat Rockstar schoon schip heeft gemaakt en crunch wil verminderen. Ook zou Rockstar rond de tijd van deze herstart patenten hebben aangevraagd voor nieuwe animatietechnieken die NPC’s veel realistischer over kan laten komen.

Wat weten we over GTA 6?

Het lijkt erop dat de huidige versie van GTA 6 veel minder lang in ontwikkeling is dan werd aangenomen. Intussen zijn we wel wat jaren verwijderd van de herstart en lijkt de game vorm aan te nemen. Zo wordt beweerd dat er twee protagonisten zijn, waarvan één een vrouw, iets wat ondersteund wordt door recent uitgelekte beelden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties