GTA 6 ontwikkeling is doodsteek voor Red Dead Online

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 16:30
red dead onlinef1651593058
Het is sinds begin dit jaar officieel bekend dat GTA 6 in ontwikkeling is. Dat is goed nieuws voor fans, maar er is ook een kleine kanttekening. Rockstar focust namelijk zo erg op de nieuwe Grand Theft Auto dat andere games, zoals Red Dead Online, veel minder aandacht krijgen.
Via de website van Rockstar heeft de ontwikkelaar laten weten dat Red Dead Online geen grote updates meer gaat krijgen. Veel nieuwe content is er in de afgelopen periode sowieso al niet bijgekomen, maar GTA 6 gooit nog meer roet in het eten. De ontwikkeling van die game vraagt zoveel aandacht dat er de nodige veranderingen komen in hoe Red Dead Online nog ondersteund wordt.
Grote updates, zoals nieuwe rollen, hoef je niet meer te verwachten in Red Dead Online. Komende updates houden zich alleen nog maar bezig met het uitlichten van eerdere toevoegingen aan de game. Er komen dit jaar nog wel wat nieuwe Telegram Missions.
Veel Red Dead Online-spelers zijn al een tijd ontevreden over de staat van de game. Veel van die klachten hebben de CEO van uitgever Take Two bereikt, maar die heeft aangegeven dat het aan Rockstar is wat er met de game gebeurt. Helaas voor fans lijkt het erop dat Rockstar de game geen nieuw leven in gaat blazen.

Red Dead Online niet het eerste slachtoffer

Overigens zou Rockstar al meer op de plank hebben gelegd om zich te kunnen richt op GTA 6. Eerder meldden verschillende bronnen dat er remasters gepland waren van Red Dead Redemption en GTA 4. Maar na de desastreuze ontvangst van GTA The Trilogy - The Definitive Edition zou Rockstar die op de plank hebben gelegd om zich op GTA 6 te richten.

Populair Nieuws