Reageer en Win: Minions The Rise of Gru bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 08 juli 2022 om 17:00
minions the rise of gru st 9 jpg sd low copyright 2022 universal pictures all rights reservedf1657288439
De temperaturen stijgen weer flink in Nederland, maar het is momenteel wel een goed moment om de bioscoop te bezoeken. Minions The Rise of Gru draait namelijk net op het witte doek en wij geven drie maal een pakket met bioscoopkaartjes en goodies van de film weg in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op kaartjes voor The Park Playground Amsterdam. Jullie moesten daar een mailtje sturen.
De winnaar van The Park Playground Amsterdam kaartjes is geworden… JediKiller-Jango!
Van harte gefeliciteerd! We sturen de winnaar een mail voor verdere informatie.

Reageer en Win - Minions The Rise of Gru

Sinds de release van Despicable Me (De Verschrikkelijke Ikke) in 2010, zijn Gru en met name zijn leger aan gele hulpjes enorm populair geworden. Zoals het een goede held of villain betaamt, kan je nu achter de origin story van Gru komen. In Minions The Rise of Gru gaan we namelijk terug naar de jaren 70 en zien we hoe een jonge Gru de minions ontmoet en probeert om zich aan te sluiten bij de superschurken-groep The Viscious 6.
Als je dit hilarische avontuur niet wil missen, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij geven namelijk drie pakketten van Minions The Rise of Gru weg in de Reageer en Win! In dit pakket zitten twee bioscoopkaartjes, een rugtas van de film en een mixed charm van één van de vele verschillende minions.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
minions the rise of gru ps 1 jpg sd high copyright 2022 universal pictures all rights reserved 1f1657289137

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).