GTA 5 mod maakt San Andreas remaster dromen waar

  Fans van de game willen al jaren een remaster zien van het geliefde GTA: San Andreas. Spelers hoeven nu alleen niet meer te wachten op Rockstar, want je kan nu een verbeterde versie van de game spelen via een GTA 5 mod.

  Als het aankomt op de populariteit van GTA games, dan is San Andreas ongetwijfeld één van de titels die bovenaan het lijstje zal staan. Het avontuur van CJ zorgt bij veel spelers voor blije herinneringen en het is dan ook niet zo vreemd dat fans al jarenlang Rockstar smeken om een remaster.

  Onder het motto ‘als je iets heel graag wil, dan moet je het zelf doen’, zijn alleen modders aan de slag gegaan. Met de tools van GTA 5 is er namelijk veel mogelijk. Dat blijkt wel uit onderstaande trailer die een fan heeft gemaakt van ‘GTA: San Andreas: Definitive Edition’. Het gaat daarbij om beelden die zijn gemaakt van GTA 5 en mods om de game om te toveren in een verbeterde versie van San Andreas.

  Wanneer komt er een nieuwe GTA?

  Naast een remaster van GTA: San Andreas kijken ook veel spelers uit naar een gloednieuw deel in de franchise. GTA 6 is alleen nog niet aangekondigd door Rockstar. Wel krijgt GTA 5 een nieuw deel op de PlayStation 5. De ontwikkelaar is voorlopig ook nog niet klaar met GTA Online. Fans hoeven alleen niet bang te zijn dat er nooit een nieuw singleplayer deel komt, want de ontwikkelaar heeft recent wel aangegeven gewoon nog singleplayer games te maken.

  Grand Theft Auto: San Andreas

  Verkijgbaar vanaf 10 june 2005

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.