Rockstar blijft singleplayer games maken

News
dinsdag, 22 december 2020 om 8:30
gta v 3f1589795565
Rockstar Games blijft werken aan singleplayer games. Naast de online modi van Red Dead Redemption 2 en GTA V, komt er dus nog genoeg vermaak voor één speler aan. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een interview met GQ Magazine.
Na de release van Red Dead Redemption 2 is het stil rondom Rockstar Games als het aankomt op nieuwe releases. De multiplayer modi in de games van de ontwikkelaar hebben intussen wel flink wat updates gekregen, zoals de Cayo Perico Heist in Grand Theft Auto V.
Scott Butchard, design director bij Rockstar Games, meldt dat de focus momenteel onder andere op die online elementen ligt, maar dat het singleplayergedeelte voor hun titels niet vergeten is. Zo kun je de nieuwe Heist van GTA V ook alleen aan de slag, iets wat we vaker mogen verwachten in Rockstar titels. Op het gebied van echte singleplayer verhalen komt er ook nieuws aan volgens Butchard.

Voorlopig waarschijnlijk geen nieuwe Rockstar Game zoals GTA VI

De nabije toekomst heeft waarschijnlijk geen compleet nieuwe singleplayer game in petto voor ons. Een titel zoals GTA VI zal nog een tijd op zich laten wachten. Butchard heeft tijdens het interview zijn lippen stijf op elkaar gehouden rondom eventuele nieuwe titels vanuit de studio, dus het kan van alles zijn waar momenteel aan gewerkt wordt.

Populair Nieuws